Krav Maga

1kommentarer

Var asjobbig skoldag igår. Först matte(våran mattelärare gillar inte oss och är helt oresonlig) sen naturkunskap med den tråkigaste läraren ever! Sen hade jag 3,5 timmes rast innan spanskan. Spanskan var rätt kul iofs, men den kunde ändå inte riktigt väga upp för resten av dagen.
Fick skjuts hem av Kurra i alla fall, det var rätt skönt. Icka kom vid 20 över 7 eller nåt tror jag. Syrran skulle lära oss lite basic stuff i Krav Magan i sporthallen som vi hade hyrt mellan 8-9. Men sen ringde dom och sa att hallen var dubbelbokad, så vi fick göra om vardagsrummet litegrann. Drog ut möblerna och la ut en madrass som vi kunde vara på=D Lärde oss hur man tog sig ut ur olika grepp, bra sparkar, slag, vändningar, fall och hur man blockar slag. Körde också mörkerträning, det var asläskigt, vi släckte ner och blundade, och sen smög syrran runt och tog olika grepp på oss som vi skulle ta oss ur med hjälp av det vi lärt oss.
Icka och jag körde två ronder brottning mot varandra, använda dom vanliga knepen om nån anfaller. Första ronden hade vi inte lärt oss så mycket än, då klarade vi inte att hålla på så länge. Sen gick vi en rond i slutet av träningen, då höll vi på länge, tills båda inte orkade längre och föll ihop.xD  
Var asroligt, vi skrattade jättemycket hela tiden kändes det som=D

Idag ska jag plugga, har redan översatt 3 låtar av Paolo Nutini till engelskan. Och ikväll ska Maria och Daniel bort, då ska jag sitta här och titta på Sweeney Todd i all ensamhet(mamma och kurra är ju här, men dom har aldrig ro och sitta o titta på en film). Alla som vill se är välkomna:)

1 kommentarer

Icka

01 Mar 2008 19:22

Har ni laddat hem den? :D

Kommentera

Publiceras ej