Snabbt besök i huvudstaden + Bruce Springsteen

0kommentarer

I fredags morse kl 06.35 satte sig två halvsovande studenter på flyget mot Stockholm, och efter vad som kändes som en evighet på flygbussar och pendel kom vi fram till min syster med familj! Vi åkte från hagelstorm och snöblask till ett fantastiskt vårväder och satt och njöt med kaffe och bulle lääänge i solen på systers veranda. Sedan en god snabblunch med vegetariska burgare och allt möjligt gott, lite slappande med katter och systerdotter i trädgården innan vi åkte mot solna och Friends Arena för att se bossen spela! Köade endast två timmar ute + två timmar inne och fick perfekta platser. En helt fantastisk upplevelse, JAG ÄR SÅ NÖJD, känns overkligt.
 
Dock ett riktigt kaos efteråt. Hela arenan tömdes och ALLA skulle åka pendel eller tunnelbana hem. Det var så galet mycket folk, jag och Arvid blev tvungna att gå till solna centrum och vänta ut folkmassorna på ett snabbmatställe. Sen försöka finna vår väg tillbaka till syster i Järfälla, ca kl 04.00 var vi hemma igen.
BÖRJAN på kö till pendeln: 
 
På lördagen masade vi oss upp, åt en superlunch i solen igen(jag tjatar men man är inte bortskömd med sommarväder och egen trädgård i lägenheten här i Umeå) och satt och småpratade. Sen stressade vi iväg för att hinna besöka Rönnells antikvariat som vi hört talas om. Sveriges största tydligen! Och vi blev inte besvikna, jättetrevlig personal och de hade verkligen ALLT, och till bra priser. Hittade flera utgåvor av Utvandrarna-serien som jag haft som projekt att införskaffa. Vill ha min egna lilla samling med mysiga exemplarmen köpte dock ingen av dem då jag inte hittade de perfekta, men ett mysigt citat på förstasidan till en förgyllde dagen "Utvandrare är vi allihopa- på något sätt".
 
Sen gick vi på stan, åt middag och väntade ut vår nattbuss till Umeå! 9 timmar skulle det ta och det gick superbra, kommer säkert åka buss hela vägen till valdemarsvik när det är dags att resa hem för sommaren. Både billigare och enklare med mycket packning. 
 
Tack älskade syster, och tack Bruce! 

Kommentera

Publiceras ej