Hehehehehe... Kolla vad ett Paolo-fan gjort xD Läser dagligen om vad hans freaky fans gör, och är glad att jag inte är så weird....än... Nej men seriöst, jag har funderat på att knåpa ihop nåt i photoshop för att driva lite med Icka inför vår Paolo resa om 373 dagar, men aldrig anstränga mig sååå mycket som att göra en falsk hemvideo xD Tycker det var skitkul iaf!  
Yes spanien vann!=O Det innebär att spanjorerna kommer vara happy när jag åker ner till dom=D Har kramp i käken efter alla skrattanfall ikväll..xD Jag, Louise och min morbrors tjej Maria framför em, vilken mix, inte så mycket fotboll(konstigt nog, vi är ju lite fanatiker) mest..jaa...nåt annat..kan inte kalla det prata xD Nu ska vi tre ut på dejt iaf;) Se på bio, Louise ville se sex and the city såklart, jag och Maria typ nån actionrulle, nu när jag kollar på sf så verkar the happening vara grym! Meen vi får väl kanske böja oss för min älskade norrlänning som faktiskt är gäst här o borde få sin vilja fram<3 

Fullpackat schema nu innan jag drar, orion ska hälsas på, resväska ska inhandlas, bio ska gås på, festival ska avnjutas med weirdo och icka, min födelsedag ska firas och sista jobbet innan resan ska göras!


Stockholm 8/7! Spanien 9/7-19/7!
Igår var det skräckfilmskväll här hemma, Louise har tjatat och tjatat så igår pallrade vi oss iväg till Valdemarsvik och köpte gottigottet och hyrde 3 filmer. Them, The messengers och Fragiles. Försökte hiitta så mycket som möjligt om spöken och demoner och sånt, det är sånt Louise är rädd för:P Såg Them först(som jag sett med Icka), Louise tittade kanske upp från kudden under 75% av filmen(var ju ingen spökfilm), hahahaha.... Sen såg vi The messengers, då jäklar, min tidigare så katiga kusin såg kanske 50% av denna genialiska skräckfilm(Jag skrek till och med, det får jag erkänna). Sist startade vi Fragiles, shit, såg Louise nåt av den? xD Den filmer var iaf uberbra!
Hon var så katig och hade tjatat om att vi skulle ha skräckfilmskväll, och när den väl kom så låg hon mest under täcket och stirrade på migxDJag tror hon försökte läsa av från mitt ansiktsuttryck när hon kunde titta upp. Enda gången hon ens fick en reaktion från mig var under the messenger, jag tyckte den var skitbra, men så kommer nåt och klättrar knyckigt i taket, i filmen alltså. Fy fan! Jag HATAR sånt så jag började vrålskrika och typ hamnade på golvet(min överlevnadsinstinkt sa väl till mig att akta mig för mitt eget tak).. Har aldrig hänt förut, antar att jag var lite uppjagad av Louise, som för övrigt höll på o hoppa ut genom fönstret när jag började skrika(hon tittade ju inte).
Sitkul kväll var det iaf, vi somnade nog vid halv 4 eller nåt, då sa vi godnatt men sen så fick jag ju slåss med Louise som låg mer på mig än på sin sida av sängen 0_0








Ikväll är det Fotbolls-em final!!!! Jag och Louise ska sitta och skrika som galningar, vi har bunkrat upp rejält med chips, dipp, läsk och choklad, yeay!

Det blev en del i stan, köpte solskyddsgrejer för 332:-...gulp... Hoppade på apotekets erbjudande med att få ett resekit värt 80:- om man köpte solskydd för 250:-. Resekitet var med schampoo, balsam, lotion och duschcreme från apoliva. Jao, det kan ju bli användbart... Men shit vad dyrt dte är med sånna här grejer! Jag fick inte så mycket trots allt... En flaska solskydd, ett solstick för ansikte, en tub vattenfast solcreme som man ska ha med sig till stranden och en flaska after sun! Ska ta med mig en rejäl förpackning solcreme som vi haft här hemma också, med lite svagare skydd. Seriöst jag är ubernoga med det här! Förstör hela semestern att se ut som en prickig korv....
Jag köpte också armband, så snyggt mot solbrännan(just nu obefintlig), en rosa tygväska till stranden, sminkborttagningsservetter och flip-flops! Louise och jag käkade på donken också, höhö, och fiskmåsarna försökte ta våran mat! Dom störtdök och försökta gripa tag i allt... Men dom fick inte tag på nåt, vi blev lika agrresiva som dom mot slutet, grouwr.

Igår så jobbade Louise och jag på reastaurangen hela dagen typ:) Nej men en 6-7 timmar blev det ju(500:- blev min löning, yes!), plockade ogräs, målade, grävde, planterade, tvättade fönster, krattade och vattnade. Och just det! Städade rastplats toaletten! Fi fan....
Sen kom Anette och red igen, yes det är miss mystery rider:D Dagen innan skrittade hon bara på banan för att vänja sig, och så fick hon rida tillbaka till hagen genom samhället... Gick skitbra!
Men den här gången bestämde vi oss för att det vara värt att testa traven, Millie var rätt het så hon fick ofrivilligt känna på galoppen också, jag fick sen hoppa upp och låta henne galoppera av sig(jag bara sitter där, hon springer av sig självt runt i paddocken- när hon stannar är hon nöjd, konstig häst jag har...) och sen gick det bättre, en hel långsida utan några försök att öka takten fick vi till iaf;) Skritta av o så var vi klara för dagen!

Idag ska louise och jag iväg till valdemarsvik och packa ved hos våran gemensamma kusin och lille jacob! Jobb jobb, sen blir det en ledig helg med kanske skräckfilmskväll lördag och fotbolls em på söndag! Sen kommer mera jobb antagligen, nån dag ska väl mamma och jag smita iväg till stan och försöka hitta en resväska till mig:) Min är hos syrran i Solna, pappas är för stor resp. för liten så det blir bara att försöka hitta ett mellanting. Nu är det nära! 8:e åker jag till Stockholm, 9:e till spanien!
Ojojoj, vad har jag haft för mig då? I fredags var det grillfest här, så skoj! Sen på lördagen så åkte jag ut till Sandvik och sov över i en stuga med Icka;) Jag badade för första gången i sommar, även fast jag inte doppade mig helt, jag veeeet jag är en badkruka:P Men jag satte ribban när jag badade i medelhavet liksom, vad går upp mot det?! Louise kom igårkväll också, efter vi verkat hovarna på Millie så följde jag med och hämtade henne på stationen och så satt vi och drack varm choklad och åt ostmackor resten av kvällen:) Det är sommarmyspys det! Idag så har vi bara umgåtts, ridit(Millie var dock ovillig att ha den skrikande och fäktande Louise på ryggen, don´t blame her.....) gått runt i samhället med Fisan, tittat på kort, lyssnat på musik(gapat med efter bästa förmåga) jaaa det mesta:D Imårrn åker vi in till stan(tidigt!) och fikar och kollar lite i affärer, jag behöver lite till spanien bl.a. Ska köpa massa solskyddscreme och sånt, jag brände sönder mig när vi var i spanien i höstas, och då var det liksom lågsäsong!

Imårrnkväll ska också *censur*(anonym)komma och rida Millie, hon har inte ridit på många år och så vi skulle pröva lite i skymningen när ingen annan är i stallet;) Ska bli kul, funkar det så kommer hon kanske stödrida Millie under Oriontiden och då slipper vi köra Millie till den eventuella fodervärden vi funderat på. Hahaha, det är låter som värsta hemliga uppdraget men hon ska bara prova hur det är att sitta på en häst igen:) Hoppas att det funkar bara och Millie accepterar den här mystiska andra ryttaren;)

Nä nu måste jag springa o ta ett bad för imårrn blir det tidig uppstigning och sätta sig på bussen som i the good old days:P

Har suttit och skrikit till fotbollen nu, 1-1 tills sista minuten i förlängningen! Skit också! Spanien vann med 2-1... DOMAREN VAR KÖPT!! (som alltid......)Åh, höll på att ta hem hela potten i vadslagningen, gissade på 1-1:P Surt.. Nu måste vi ta Ryssland!!

Nu har gästerna gått hem och jag kollar lite på Grekland-Ryssland men det går segt:P Kollar i videolistan om det finns nån skräckfilm att titta på inatt för att döva sorgen xD Håller ju på och läser Thomas Harris-Röd drake(första kapitlet i Hannibal Lecter trilogin, sett filmen redan, lite spoiler) och då kanske när lammen tystnar passar?

Idag har vi flyttat Orion till stället där han ska ridas in:D Tog väl typ 5 minuter så klev han in i transporten, duktig pojke!! Tog inte så lång tid som vi trodde att köra dit, när vi väl var där så var det en jättesöt litan ladugård från 1600-talet som mötte oss:) Me like. En massa fina hästar också, Orion fick gå i en hage med en frieser(tror jag..)-vallack, två små söta unghästar + 3 svarta får som stod med ögon stora som tefat xD Coolast ever.... Gick ju bra trots att det är otursdagen, jag är faktiskt inte ett dugg skrockfull.

Fotboll ikväll, Holland-Frankrike 2-0! Imårrn är det dags för Sverige igen..

Fastnade framför lite theme songs till gamla serier, nostalgi! Sen kom jag in på sånger från barnfilmer, och klipp.... Gud vad jag minns den här! Slutet på timon&pumba filmen, eller Lejonkungen kanske? Jag tyckte det var så läskigt med pumba som blir dödad trehundrafemtielva gånger i bakgrunden:P Är antagligen bara jag och syrran som minns det här xD
 
hahahaha, as long as you stand by me pumba!
Nu är jag tillbaka från norge! Kom hem sent igårkväll men jag gick och la mig direkt, vilket gjorde att jag kunde gå upp rätt skapligt idag;)

Ska ta hela resan från bööörjan;

Fredag
Jag satte mig på bussen vid halv åtta, tog några timmar att ta sig upp till stockholm, lite väntetid, sen var det tåg till Oslo som gällde, 7 timmar! Jag mådde dock inte så dåligt av alla dom här 10 timmarna av stillasittande, helt okej(vilket förvånar mig för jag brukar må piss av det). Vid 9-tiden var vi framme vid Oslo och gick till vandrarhemmet, lämnade väskorna och så drog vi en repa på stan, letade upp kusinen och kusinens kusiner nere vid hamnen(shit vilket drag det var där nere) och käkade lite, sen drog dom till några klubbar men vi gick hem, trötta som få:P

Lördag
Åt frukost på ett lunchställe på bottenvåningen, värsta mysiga, sen gick vi på stan fram till 12-13 ungefär, sen vara det bara att springa runt och försöka göra sig klar till bröllopet. Panik såklart.... Jag körde ju "less is better" taktiken och blev klar rätt snabbt:P Ceremonin var i akerhus slottkirke, jättefint och vackert, prästen var döcool föresten, han fick in små skämt här och var:P Sen gick vi vidare till oslos militaere samfund, där middagen var, blev förrätt(nån form av lyxig marulk och risotto, var faktiskt asgott!), varmrätt(norsk lax fick jag som beställt fisk, dom andra åt oxfile och potatisgratäng) och efterrätt(brylépudding och hallonsorbet) samt konjak och kaffe i väntan på att det skulle flyttas om till bröllopstårta och dans. Kändes väldigt påkostat med anställda som sprang runt och serverade alla dom olika vinerna, serverade maten, hämtade dricka, hämtade tomma glas och till och med plockade godispapper under hela kvällenxD Började med bröllopsvalsen och lite andra låtar med en miniminiorkester, sen kom partyt igång! Kan också säga att det bara var svenskar på dansgolvet framåt ett två:P Vet inte vart alla försvann?! Vi vandrade hemåt vid 2, slängde oss i sängarna och dog, typ..

Söndag
Åt frukost och sen blev det stressigt för vi skulle vara ute ur rummet senast 12, vi fick packa(slita åt sig allt man kände igen och trycka ner i väskan) på några minuter, blev lite stressigt eftersom vi inte är dom mest organiserade typerna.
Vi gick en sväng, satte oss i en park framför slottet(slottsparken bakom hade vi redan varit i) och åt glass och drack läsk. Tåget gick vid 10 i 4, jag sprang och köpte en liten godispåse, vi räknade om kostnaden och fick det till 84 svenska kronor! Jag njöt av varje liten dyr godisbit kan jag säga.... Vi kom hem tidigare en tänkt, tror klockan var 11 eller nåt.

Vill ju tågluffa nån gång i framtiden, är ju svindyr men vadå:P Drömma kan man ju alltid. Har iaf skrivit upp Oslo på listan över resmålen:D Mamma sa upp sitt vårdnadsskap i samma ögonblick ungefär...:P Jag gillar Oslo ju!
 
Idag är jag ledig(vi har inget att göra på lektionerna) och imårrn är det avslutning! Ska samlas halv 10, vara med klassen, och sen ha avslutning i aulan till klockan 13.00. Efter det ska jag fördriva tiden till klockan 18.00, då hämtas jag och Per upp av Ida, och så åker vi till Beckas stuga och grillar! Vi blir nästan hela klassen, några kunde inte komma. Jag sover över där och så får vi se hur det blir på onsdagen när bussarna går och så.

Svejs!

Igår flyttade vi hästarna, och Fredrik och jag verkade Orions hovar, eller tjaa, fram iaf:P Bak är han kinkig med, så han gjorde värsta ninja sparkarna åt sidan mot fredrik massa gånger, sen skulle jag testa och då gjorde han inte side-kickar men han vevade lite tills han fick nog och sen parkerade han sig snyggt och vägrade flytta sig. Vi tränade ett tag, han jävlades lite grann, men jag höll ut, är ju nödvändigt att han lär sig det här. Vi gjorde framsteg men hovarna fick vi inte knipsa iaf, och eftersom Fredrik ska bort så får vi kalla in the angry mob, hovslagaren och massören, dom brukar kunna ta honom:P Måste ju få fina fossingar tills han åker på inridning:)

Idag har det varit rätt luugnt, lekte lekar på spanskan, pratade betyg på engelskan, och redovisade på svenskan. Ska försöka sätta igång med historian nu men aaahhh, varför WW2? Såå uttjatat, ORKAR INTE*suck*

Imårrn har vi bild, svenska och ESV, går heldag, 8.20-16.00...bläää... Men på onsdag är det bara en lektion!Torsdag går vi gränsöleden(9.00-14.00) och på fredag är vi lediga och då åker jag till Norge. På måndag har vi typ inga lektioner, men vi ska endå vara där? Och på tisdag är det avslutning. Åh snart sommarlov! Kommer vara sjukt mycket som händer i sommar, massa saker som ska göras och massa pengar kommer jag kosta och inget studiebidrag.... Mamma är världens bästa! Fy fan för att ha barn och alla deras intressen att ta hand om:P Speciellt eftersom mamma fyller jämnt och jag inte har råd att köpa nåt, vill ju inta ta mammas pengar och köpa present förxD Vad ska jag göra, sjunga en sång? Rita en teckning?