Imorgon hörrni, åker jag hemåt. Startar 12.00, 19.45 är jag framme i Valdemarsvik. Längtar! Har fått en jobbig förkylning men det låter jag inte förstöra julstämningen, här ska mysas! Har liiite feber... Hoppas det lugnar sig så jag inte behöver sitta och halvslumra och yra på centralstation ;) 
 
Så vad har hänt senaste veckorna? Har pluggat massor, stressat massor, varit på julmys hos både Annelie och Cissi, har fått lyckofnatt eftersom Arvid lyckades fixa Bruce Springsteen-biljetter till oss så i vår drar vi till stockholm för att njuta av The Boss. Har varit ute på lite nya ställen i stan, ätit på en massa mysiga cafeer och restauranger, gått på antikvariat, och en fest hos Cissi har också hunnit med. Och lite bio ja! Senast igår var vi ett stort gäng på The Hobbit, superkul! 
 
Har frostat av frysen, städat i skafferiet, tvättat, börjat packa väskan.... Sagt hejdå till Arvid, den underbara människan som gjort de senaste månaderna extra speciella, nu dröjer det till nyår innan vi ses igen och det känns som väldigt lång tid haha. 
 
Nu ska jag 
1. Plugga, packa. 
eller i rent önsketänkande alternativ nr:
2. Ta en ipren, thé och halstabletter och så lägga mig i sängen en stund. 
 
GOD JUL och Gott Nytt År! 
 
 
 
Kyrkogården i Montmartre.
Les invalides
 
Kikade på Napoleons grav. Ganska tjusigt!
Och gick på armémuseet såklart, våra två lärare som var med är krigshistoriker så det var ett givet val.
Spenderade hela dagen i Versaille, vilket behövdes för det var fruktansvärt stort, och en väldigt häftig upplevelse! Kan nog ha varit min favorit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag två, stadsvandring, Notre Dame, Louvren och Triumfbågen! Usch fick så kassa bilder från hela den här resan och har inte kunnat redigera de i efterhand heller. Men jaja här kommer några.
Läraren berättar, vi är helt betagna.
 
 
Vandrar omkring lite planlöst. Bilderna från Notre Dame blev värdelösa så ni får googla istället.
Inte nog med att jag sprang uppför alla trappor till sacre coeur, jag sprang uppför trappan till triumfbågen också, mjölksyran från helvetet men vad gör man inte för en utmaning, liksom.
 
 
Jag lever och mår utmärkt. Jag har så himla mycket att visa och berätta, nästa gång usb-portarna på datorn fungerar ska jag vara snabb och föra över ett par bilder och hoppas att den klarar ansträngningen.
Så tråkigt att skriva utan bilder!
 
Har det superstressigt i plugget men helgerna har varit underbara och nu är det ju december! Bara ett par veckor kvar till jul! Lagom till första december fick vi här i Umeå massor av snö, så första advent kunde vi julmysa i ett winter wonderland med saffransbullar, julmust och pepparkaksdeg. Underbart.
 
Nu är det dags för mig att göra lite nytta. Tjing!