Äh va fasen, jag slänger in lite bilder på fina Elin. Var så kul att fota en liten människa igen!

Senast jag fick henne på kort var hon 8-9 veckor, jisses! Här, här, och här kan ni se. (klicka på länken och scrolla uppåt på nya sidan)
Systerdotter Elin, fotograferad av världens stoltaste moster.


En rejäl midsommarkrans som mamma band ihop, var svårt att hitta vilda blommor i stockholm dock...


Klänningen är föreste hemsydd!

Jag och mamma tog bussen upp till stockholm och firade midsommar med syrran & co. Väldigt mysig helg även om maginfluensa drabbade både syrran och daniel, jag och mamma provade alla kvacksalvarmetoder(vitpepparkorn, whisky... allt) för att undgå den, och vi klarade oss! Pjuuh....
Uppsatsen är gjort, inlämnad, opponerad och godkänd! Hiiiiyaaaa! Nu är Historia B slut!

Intressant fakta om kursen:
Antal...
-Lästa sidor: 2795(11 avhandlingar och två artiklar) exklusive 1963 extra sidor inför uppsatsen(8 böcker).
-Skriftliga recensioner: 5
-Skriftliga reflektioner/analyser: 13
-B-uppsatser: 1
-Diskussionsseminarium: 10
-Dataskrivna sidor: 73(uppsats och annat skriftligt)
-Besserwisser-historieprofessorer som lärare: Samtliga
-Regler: Massor
-Lediga kvällar: 0


Resultatet av detta:
Antal...
-Diagnostiserade torra hornhinnor(det är sant, jag skrev om det): 1 par
-Nackspärrar: 1

Såååå summa summarum: Läs inte historia. Skojar bara, läs historia, finns många positiva sidor och är väldigt väldigt roligt. Jag är besviken över att det dröjer ett år innan vi läser historia igen. I höst är det sociologi och sen under våren småkurser i statsvetenskap, juridik och ledarskap.
Har upptäckt hur mysigt det är att springa i skogen, och snällare mot knän och leder än asfalten också. Så här ser det ut 10 mins promenad från lägenheten. En stoooor tallskog mellan mig och nydalasjön, med lilla kolbäcken som flyter tvärs igenom.

Imorgon är sista momentet på kursen, opponeringen. Jag ska snacka i 45 minuter och är väl förberedd, så det känns lugnt. Är fortfarande missnöjd med min egen uppsats men det är bara att ta smällen och gå vidare!

På lördag 07.10 går flygbussen. 08.25 lyfter flyget från Umeå. 14.05 går bussen från Stockholm. 17.15 är jag i Valdemarsvik.

Förstår inte hur jag ska hinna med allt här hemma innan det är dags att dra. Måste städa(och det är inte lite heller), sopsortera, panta, tvätta, rensa skåp, tömma kyl och frys(frosta av?), packa, lämna tillbaka böcker, gå och handla resmat.. Panik!