Min dator samarbetar inte riktigt så nu slänger jag in lite bilder som de andra tagit med mobiler och så vidare. Blandad kvalité med andra ord men jag är med på en del kort faktiskt!
 
Här är delar av gruppen, vi som ville till Louvren på lediga eftermiddagen. Jag är nummer 5 från vänster.
 
Utanför hotellet. Jag nummer två från vänster. Ser helgalen ut.
Jag och cissi på en toa i paris tror jag. För det är ju sånt man tar kort på när man är i Paris såklart.
 
På middag första kvällen.
 
Jag i ett jäkla nötskal. På gruppresor är det fasen alltid så att man käkar frukost(det här fallet en croissant och blaskigt thé) och går sen ca 2 mil och det dröjer jättelänge innan man får mat igen. Med resultatet blodsockerfall och svält. Jag käkar vanligtvis sisådär med 1,5-2h mellanrum så jag packade såklart med snacks att ha i väskan, och gissa hur många illamående jättetrötta studenter jag fick rädda från svimningar efter ja säg en heldag i versailles trädgårdar?
På metron.
Frågesport på Arlanda, lärarna mot eleverna.
 
Hej! Jag har lite information till er där hemma, mamma, pappa, syrran och vilka ni andra nu är:) Ja mamma och pappa vi hörs ju på telefon men jaja skitsamma!
 
Resor
Den 20 dec 12.50 åker jag från Umeå, kommer vara i valdemarsviksområdet framåt kvällen. Sen stannar jag till strax innan nyår, då åker jag till pojkvännen och senare till syrran i stockholm. Reser från Stockholm till Umeå den 7e jan 14.45 igen. Bara några få dagar hemma, men det blir nog toppen, hoppas få träffa så många som möjligt!
 
Julklappar
Min dator har under lång tid motarbetat mig på alla plan, den överhettas(trasig fläkt), krashar med jämna mellanrum(överhettad hårddisk), piper, skriker, och just nu kämpar jag mot klockan eftersom den stänger av sig själv lite när den vill. Lite irriterande när man har skolarbete. Har omformaterat och rensat och blåst och gjort allt senaste året men jag får väl inse att den är ganska körd. Samlar just nu pengar till en specifik laptop som kostar en del, jag säljer av så mycket jag kan(böcker, kläder, objektiv osv) men jisses. Det kommer ta ett tag till. Så i julklapp ber jag allra ödmjukast om bidrag till detta. Jag behöver inte så mycket annat, faktiskt(förutom mat, kurslitteratur, toapapper och vinterjacka men hallåå det klarar man sig utan). Vill ni inte ge pengar, blir jag väldigt glad för en kram. Så är det. 
 
Och så skulle jag också passa på att säga att alla parisbilder kommer upp de närmsta veckorna förhoppningsvis, har ju varit lite tjorvigt med datorn, men jag kämpar på och det kommer, som sagt. :)
Somnade ca 02.00
03.30 Uppstigning eftersom jag inte ännu packat väskan.
06.30 Delade taxi till flygplatsen med ett par vänner, trött.
Planet från Umeå till arlanda lyfte, sen lång väntan på arlanda inan vi flög vidare till Charles de Gaulle.
Åkte beställd buss med guide till hotellet, vi slängde in väskorna i våra rum(jag delade med bästa cissi) och sen ut på paris gator till fots i nattmörkret för att hitta en bra restaurang. Och det gjorde vi! En mysig med superservice (vilket senare visade sig vara... en raritet).
 
 
Sen gick vi i ett jäkla tempo till Sacre-Coeur. Mäktigt!
 
 
Åker till Paris med klassen imorgon(söndag) och är tillbaka torsdag natt. Ska försöka fota så mycket som möjligt. Kommer bli jättekul!
 
Det stormar, det regnar, det haglar, det snöar, det blåser ... Helgalen start på vintern!