Hola!

1kommentarer

En snabb uppdatering fran spanien, sitter pa favorit internetcafet bara nagra minuter att ga fran huset:D

I onsdags nar vi kom hit sa gjorde vi oss hemmastadda i huset, handlade, och sen sa akte vi och badade. Sa jakla skont och varmt var det i vattnet, skapligt varmt i luften var det ocksa, runt 30 grader.
Dagen efter det akte vi in till Torrevieja och strosade och at pa restaurang pa strandpromenaden. Hur mysigt som helst:)
Igar sa var vi Alicante under varmaste dagen hittils, 32 grader i skuggan! Akte hissen upp till Castillo de Santa Barbara, spenderade en massa tid dar(vi fikade och tog det riktigt lugnt, stressade inte) och det var grymt kul for i hostas nar jag var dar sa hade vi bara en halvtimme(eller timme?) pa oss eller nat innan bussen gick ner igen, da hann vi bara se pyttelite av den... Sen var vi supervarma nar vi akte hem sa vi stannade och badade vid en strand bara lite kort, sen akte vi hem:) Handlade mera gottigott och sa satt vi och pratade till sent pa kvallen xD

Idag hade vi tankt aka till isla de tabarca men det kandes inte ratt sa vi tar en nyttodag idag, stadar ocg tvattar och sant, kanske blir det en svang in till torrevieja pa kvallen, eller kanske ater pa nan av restaurangerna i narheten.

Ha det bra sa hors vi igen! Nu gar min tid snartut och jag maste ga och kopa Doritos ocksa:D

1 kommentarer

Icka

13 Jul 2008 18:33

Vad avis jag blir! :D Det verkar ju va kanon :D Här är vädret inte lika toppen, lite ostadigt. Va de internet cafét vi gick till då? ;)



Kommentera

Publiceras ej