jag hos pappa, men ska åka hem snart tror jag, är ensam hemma så mamma får hämta mig sen:) Igår var vi hos farmor och firade min kusin Hanna som fyllde 25 år, var roligt:D En massa god mat som vanligt:) 

Mer som händer då, imårrn ska jag åka till Orion, han har lite problem så han ska stanna längre där, men jag ska fortfarande dit imårrn och träna med honom:) På onsdag ska jag och Icka in till stan och gå på bio, The dark knight. Ska bli askul, har längtat efter att få se den, har längtat efter att träffa Icka!

Nästa helg tänkte jag, pappa och johanna åka in och äta middag på restaurangen där Hanna jobbar, och sen gå på bio, dom ska se Mamma Mia men det är väldigt mkt inte min filmsmak, så jag kanske ser nån annan film som går samtidigt(typ arkiv x! typ hancock! typ kung fu panda! ).

Ni är för underbara<3 Hahahaha....

Igår var vi i Linköping, skulle köpa nya ridgrejor till mig på Hööks och få tag i lite smått och gott på Ikea till hemmet:)
Det jag behövde på hööks var en ny säkerhetsväst eftersom jag har växt ur min gamla (köpte den när jag var typ 12 år xDSkapligt bra gjort av mig att kunna använda den tills nu), ett par nya ridskor och ridbyxor. Jag har nött ner och/eller växt ur det mesta av min ridutrustning så nu var det dags att uppdatera lite. Kollade säkerhetsvästar först, vi tänkte att vi inte skulle köpa så fasligt dyr säkerhetsväst den här gången, vi ska ju strax köpa helt ny utrustning till Orion(hela kittet, sadel och träns) så då lär ju pengarna gå åt. Meen jag provade, och provade... Alla var obekväma, tryckte, spände och nötte(fick till och med blåmärken på underarmarna av den dom sålde mest av) förutom den allra dyraste(och bästa). xD Den är uppbyggd av smådelar, så passformen är excellente... Så det blev RaceSafe 2000 för nätta 2495:- som vi kom hem med.... Jag betalade den(hade en del pengar kvar efter spanien so why not) och mamma och kurra betalade mina nya ridskor och ridbyxor.


Min nya säkerhetsväst, känns den inte lite SWAT? ^-^

Idag gick jag upp klockan 5 och åkte till stallet =D Hade bestämt med Maria(inte syrran) och Julia att vi skulle rida ut just när solen gått upp och insekterna inte besvärade oss, var jättehärligt när dimman låg över ängarna och det var helt lugnt och tyst till och med inne i samhället. Inte en bil eller människa så långt ögat kunde nå:) Vi kom tillbaka vid 8, vid det laget var det varmt redan! Helikoptrarna(bromsarna) och flugorna började surra runt oss lagom till sista biten... Blev att duscha alla hästarna innan vi släppte dom i hagen, svetten drar ju till sig insekterna sjukt mkt. Hmm, på lördag ska vi köra ridning i gryningen igen, så imårrn får jag väl longera eller bara pyssla för man får antingen rida tidigt på morgonen eller sent på kvällen när det är såhär varmt, imårrn vill jag ha sovmorgon men rider jag på kvällen blir det för tätt inpå med långritt på morgonen. Haha, knivigt;) Hon har redan fått sin vilodag den här veckan men hon kan ju gott få en till:)  

Mycket häst idag, men det är det som händer just nu:) På fredag kommer syrran och stannar över helgen, mamma jobbar så jag får hålla sällskap, hihi.

Okej okej, det blev ändrade planer så jag hoppade på bussen till björnsholm från stocholm efter flygresan igår istället, så ja kom hem strax efter 10 igårkväll. Ashärlig att komma hem:D Idag har jag mest tagit det runt,cyklade en pyttesväng för att få röra lite på mig och nyligen så åkte vi till hästarna och fyllde på vattenhinkarna.Nu sitter jag här och försöker komma ifatt allt som hänt på Paolo Nutini fronten xD Tittar igenom alla nya videor och intervjuer, lyssnar på gigmaterialet, sparar ner nya bilder, puh :D Måste ständigt hålla sig uppdaterad liksom;) 

Imårrn ska jag jobba vid restaurangen, tjäna sig lite pengar, nu är det ju mycket på g ;) På tal om det måste jag hitta helgjobb att ha nu efter sommarlovet.... Det blir svårt!

Har laddat in alla bilder från spanien, men den funktionen strular här i bloggen så dte får vänta:( (Ni VIP kan kika i min bdb istället, där finns allt)
Idag ar det min fodelsedag! Japp japp, 17 ar minsann;) Men jag vaknade av aska, regn och moln, usch o fy, men ikvall ska vi in till torrevieja och kolla in den dar festivalprylen som haller pa idag langs hela spanska kusten. Hoppas det ar nat kul:D Nu borjar jag langta hem ocksa, Molly ar tydligen helt apatiskt nar jag varit borta, lilla mumsan. Jag kommer pussa ihjal hundarna nar jag kommer hem, tanker inte slappa dom ur famnen i forsta taget<3 

Imarrn hade vi tankt aka till en "lagun", men om vadret ar sa har far vi grovstada da och ta lagunen pa fredag. Pa  lordag flyger vi hem, men jag sover en natt i solna och sa far jag skjuts ner av daniel pa sondag istallet.  

En snabb uppdatering fran spanien, sitter pa favorit internetcafet bara nagra minuter att ga fran huset:D

I onsdags nar vi kom hit sa gjorde vi oss hemmastadda i huset, handlade, och sen sa akte vi och badade. Sa jakla skont och varmt var det i vattnet, skapligt varmt i luften var det ocksa, runt 30 grader.
Dagen efter det akte vi in till Torrevieja och strosade och at pa restaurang pa strandpromenaden. Hur mysigt som helst:)
Igar sa var vi Alicante under varmaste dagen hittils, 32 grader i skuggan! Akte hissen upp till Castillo de Santa Barbara, spenderade en massa tid dar(vi fikade och tog det riktigt lugnt, stressade inte) och det var grymt kul for i hostas nar jag var dar sa hade vi bara en halvtimme(eller timme?) pa oss eller nat innan bussen gick ner igen, da hann vi bara se pyttelite av den... Sen var vi supervarma nar vi akte hem sa vi stannade och badade vid en strand bara lite kort, sen akte vi hem:) Handlade mera gottigott och sa satt vi och pratade till sent pa kvallen xD

Idag hade vi tankt aka till isla de tabarca men det kandes inte ratt sa vi tar en nyttodag idag, stadar ocg tvattar och sant, kanske blir det en svang in till torrevieja pa kvallen, eller kanske ater pa nan av restaurangerna i narheten.

Ha det bra sa hors vi igen! Nu gar min tid snartut och jag maste ga och kopa Doritos ocksa:D
Blev visst en uppdatering till;) Är i Solna hos syrran och Daniel, vi har precis kommit tillbaka från parken, fåglarna är tåå tööta:)

När vi kom fram till Stockholm fick vi leta efter en stor värdebox så vi båda kunde få in väskorna i samma, har slösas det inga pengar:P Blev lite lirkande, knuffande, slag och sparkar innan vi fick in dom, sen bråkade växelmaskinen med mig lite, men tillslut kunde vi gå iväg och möta upp Maria och Daniel. Gick o käkade, tachosallad, som var så jäkla gott! Sen gick vi och kollade lite i butiker, jag köpte en ljusblå klänning och aloe vera salva (jag har nog hela solskyddssortimentet vi det här laget..).

Ikväll ska vi kanske titta på nån film, sen sova för imårrn kommer taxin vid kvart över 6 och hämtar oss.
Vet ni vad jag glömde hemma då?? Minneskortet till mobilen, den sitter fortfarande inpluggad i datorn! Så nu har jag ingen musik, men jaja.. Sånt är livet =/

Tänk, om 18 timmar är jag i spanien!
Shit imårrn bitti åker jag härifrån! Har haft jättekul dom senaste dagarna med dom sötaste tjejorna i världen<3 Vi var på karnebåtfestivalen i lördagskväll, dansade asmkt framför scenen(enligt arrangörens önskan) och åkte karusell tills vi nästan spydde..xD Tittade skräckfilm sen på kvällen, och åt chips och dipp:) Mmm.. Firades med lite släkt och vänner undre den helgen också, och idag var vi hos mormor och hade lite avslutningsmiddag för Louise, är ju ett år tills vi ses igen;( Buhuu... (Men jag funderar allvarligt på att flyga upp nångång senare på året, kan inte vänta till nästa sommar!)

Nu MÅSTE jag tvätta, torka, packa och greja, men jag tänkte bara kika in här medans jag överför lite nya sounds till mobilen, måste ju ha mkt så jag inte tröttnar under dom långa resorna;) 

Kommer säkerligen uppdatera några gånger under tiden jag är borta, finns en massa internet cafén nära huset och jag har redat lovat att jag ska mejla farmor så då kan jag ju lika gärna utträtta lite annat;) 

Bye bye for now!
Hallå, jag har fullt upp i rese-röran här hemma... Var i stan för några dagar sen och köpte resväska och handbagageväska, så nu har jag allt jag behöver:) Har vissa svårigheter att fylla väskan bara:P Jag packar INTE som en tjej....

Tänkte lägga upp bilder över Louise och mina skitroliga dagar eftersom vi båda snart åker, men det funkar inte av nån anledning. Synd! Hoppas det funkar när jag kommer tillbaka från spanien bara, då vill jag ju visa en massa bilder!

Imårrnkväll ska jag, Icka och Louise på Karnebåtfestivalen i Valdemarsvik:D Åka en massa karuseller!!! Wihoo..!!
Velvet kommer och spelar också, måste ju gå o titta på det;)

På Tisdag 8 juli klockan 07.20 åker jag och Louise från Björnsholm till Stockholm. Vi är där typ 10.55. Då kommer Maria(och ev. Daniel) och möter upp oss och så går vi och käkar lite innan Louise tar flyget upp till Norrland. Sen sover jag över hos dom och så blir det tiiiidig uppstigning för klockan 08.45 går flyget till Alicante:D Vi landar klockan 12.40 i espana, sen blir det att hämta ut hyrbilen och leta sig hemåt;)

(Hem åker vi igen den 19 juli klockan 11.25, kommer landa i Sverige runt 15.30. )

Shit nu börjar det kännas i magen! Kul det ska bli!