Fredag kväll

0kommentarer

Fredag kväll: Maria och Daniel kom, vi hade filmmys hela kvällen:D Först såg vi på Meet the Robinsons, en animerad familjefilm.
Lite citat:
Mildred: Poor Mr. Herrington.
Lewis: I KILLED HIM?
 
Lewis: Goob, I had no idea!
Goob: Shut up! And don't call me "Goob"! How many evil villians do you know that can pull off a name like "Goob"? Bleh!
Lewis: Look, I'm sorry your life turned out so bad. But don't blame me you messed it up yourself. You just focused on the bad stuff when all you had to do was... let go of the past and keep moving forward...
Goob: Hmm, let's see... take responsiblity for my own life or blame you? Dingdingdingdingding! Blame you wins hands down!

I klippet finns det jag skrattade mest åt, kolla själva!


Sen såg vi bioaktuella rysaren 1408. Den var asbra! Det jag gillade bäst var att idéen var så egen, det jobbiga nu för tiden är att dom flesta rysarna är bara kopior av varandra, den här var helt unik på nåt sätt. Handlar om en spökplatsrecensent som har tjatat sig till att få sova i ett hotelrum som 56 personer har dött i. Hotellchefen är helt emot det, eftersom han sedan länge har förbjudit gäster på det rummet, men blev övertalad. Filmen handlar mest om recensentens kamp att komma ut ur rummet, medans rummet leker ordentligt med hans hjärna. Han svävar mellan dröm och verklighet, så det var lite, bara lite, svårt att hänga med i svängarna.
En riktigt bra Stephen King filmatisering, av Mikael Håfström(Ondskan, Derailed, Strandvaskaren m.m.) som håller en på helspänn från början till slut!

Kommentera

Publiceras ej