Middagen var fantastiskt god som vanligt, och efterföljdes av en ström av Irish Coffee och Baileys. Lagom fnittriga gick vi till bion och såg den mest ångestladdade film jag sett, tror jag. Så där super super stressig handling och allas liv är i fara och det går inte att rädda nån och bomber och domedagen och hopplöshet och kärnvapen. Jag ville säga till alla i Gotham(staden) att bara sätta sig ner och TA DET LITE LUGNT!
 
Nåja, jättebra skådisar, filmning, ljud, effekter osv. Kan rekommenderas. Se de andra batman-filmerna först bara.

Nu ska jag alldeles strax kila över till Erik och ha nån slags klassfest med de andra från programmet(ja alltså vi åtta som följs åt under de här tre åren i programmet, även om det är en massa nya på varje kurs, så tänkte vi att det var bäst att fira in de nya läsåret bara vi.) Men det ska bli en tidig kväll för imorgon blir det uppstigning senast 07.00, jag ska plugga sociologi, har massor att läsa tills på måndag!
Innan plugget sätter igång är det bäst att passa på att göra sånt man aldrig hinner annars. Så ikväll blir det middag på sveriges bästa indiska restaurang(enligt mig) och sen bio, BATMAN!
 
Kommer bli superkul. Nu ska jag tvätta, städa, laga lunch och sen "fräääscha te´ma". Och bäst att avsätta sisådär en timme till att försöka återskapa det frisören gjorde igår.
 
Batman-The dark knight rises
Var hos frisören idag, det är alltid en upplevelse. När man först stiger in så hoppas man ju alltid att de ska säga; "Nej men jäklar vad fint hår, otroligt vackert, du behöver inte klippas". Men det gör de ju aldrig. Min frisör idag bara nickade och höll med när jag klagade på kluvna toppar, torra längder och brist på frisyr rent generellt. Så med självförtroendet förstört sättes jag i en stol, hissades ned till golvnivå, iklädes ett tält och sen borstade hon håret rakt över ansiktet och frågade sen hur jag ville ha det, viftandes hotfullt med kammen. Det var så det kändes, i alla fall.
 
Ja hon är inte så varmhjärtad, min frisör. När jag påpekade "Vilken skillnad det blev!", fick jag till svar "Ja". Jag tog det som en hint att vara tyst. Men duktig är hon, plattar och puffar och piffar så pass att jag är rädd att röra på huvudet sen.
 
 Före: En kalufs som fått växa vilt i ett år och slutligen slagit sig till ro i ett näste på huvudet.
 
Efter: 10 cm bort på längden, uppklippt, snedbena osv osv.
 Jag gillar´t!
Jag kom fram till Umeå i onsdags kväll, sen dess har jag storshoppat, bakat bröd två gånger, gjort storkok, tränat, tvättat och sen bara slappat där emellan. Härligt!
min mamma som fotograf. Och första gången min nuna fastnar på ett kort.
 
 
 
 
 
Riktigt fint tycker jag!
En perfekt sommardag på bondekrok hann vi med innan det var dags för mig att dra hemåt till Umeå igen!
Ja, vad hade den att bjuda på? Regn och rusk, men rätt så härligt ändå!