Min goa vän Elin var sjuk när jag var där, så jag höll henne sällskap i hennes lägenhet och hjälpte henne med tvätten och sånt istället. Sprang förbi affären och köpte hörlurar innan jag tog bussen hem dock :) 

Fick en chans till med min shoppinglista idag då jag hade tid hos optikern i stan. Köpte fårskinnstofflor! Det behövs i vinter eftersom man närapå får skotta inomhus i den här j*vla kåken. Låt kranen rinna så kan du åka skridskor...
Behövde nya böcker så jag stod och tummade på Eric Claptons självbiografi en stund, men kände att det nog skulle bli en gråtfest. Kom hem nu och drog på min favvo Layla, och ångrade mig direkt för att jag inte köpte den, haha beslutsångest är bara förnamnet.  Tips! Eric Clapton spelar på globen 8 juni, kommer säker bli skitbra! Jag är dock inte så förtjust i nya albumet, för lite gitarr och för mycket klaviatur. 70 talet var bäst, jäklar vilka riff. 

Nu måste jag gå, hörs snart. :D 

Hallå :) Nu är jag tillbaka igen, har mest varit sjuk och legat och stirrat upp i taket dom senaste veckorna, inget kul att skriva om...

Pappa fyllde år igår så det blir ett litet kalas i farmor&farfar idag, dom är i spanien men vi kunde låna huset så vi slipper trängas i pappa&johannas stuga.

Vad mer kan jag berätta om.. Jag trampade av misstag sönder mina hörlurar igår, eller rättare sagt trampade jag sönder den ena, lagade den, och krossade sen båda under datorn när jag lade ifrån mig dom. Suck. Efter det gav jag upp och passerade hela manicken till teknikhimlen.


Som tur va ska jag in till stan imorgon, ska träffa Elin som jag inte sett på evigheter, och så har jag en lista på saker jag måste införskaffa när jag ändå besöker civilisationen. Har lagt till hörlurar på den listan...

Uh nu är jag riktigt dålig. Förkylningen är nästan över men dom senaste dagarna har jag inte kunnat äta ordentligt alls, ingen matlust och när jag äter nåt litet mår jag bara illa och kväljer.. Försöker dricka så mycket jag kan eftersom jag inte behåller maten men det är svårt. Och följden av ingen näring= snurrig, trött, svag och ont i kroppen. Lilla Jacob var ungefär likadan och när dom tog prover på honom så var det ett virus, men han är bra nu:) Mormor var också sjuk för några veckor sen så jag antar att det är nån sjuka som går runt. 

Just det, tänkte också skryta lite. Bestämde mig för att ta tag i kvittenfrukten vi har i trädgården och göra marmelad för ett tag sen :)

 

Hur sött och gott dom än doftar är dom kärva och stenhårda att skära i! Men det gick, och det blev nog bra! Gjorde bara en provomgång på ca en liter skuren kvitten(blev 3 färdiga burkar) men det finns massor kvar så jag får nog göra mer snart.Gott på nybakta scones, eller skorpor!

Usch jag är sjuk, så jag har inte suttit vid datorn nåt eftersom jag bara snorar ner tangentbordet, därav inga inlägg på ett par dagar. Jag är också ensam med hundarna idag eftersom dom andra kör en av hästarna(Orion) till Vetlanda. Den "ordinarie fodervärden"(haha) kommer bo och jobba i australien över vintern så han får vara där på träning så länge :) Har inga bra bilder på Orion, skulle ha tagit några men det blev aldrig av nu innan han åkte. Jaja, får vänta till våren..

Har fått en bunt framkallade bilder på posten, skickade filerna och någon dag senare var dom i brevlådan. Smidigt! Jacobs föräldrar ska få en hög, farmor&farfar ska få dom från deras inflyttningsfest och sen var det ganska mycket till mig själv att ha hemma:)

Blä, är trött som tusan. Mamma rusade in klockan 7 imorse och letade efter en hårborste, jag muttrade okvädesord tills hon försvann men sen kom hon tillbaka för att leta igen. Kunde inte somna om efter det så jag gick upp och i samma sekund hittade hon den i köket. Jag vill flytta till ett eget ställe, med lås på dörren, tack. Och ett handtag för det har det inte funnits på denna dörr sen den målades om för vad var det, ett år sen? Två? Jag öppnar min sovrumsdörr med en gaffel, ja ni hörde. Har blivit ett skämt i familjen att jag tror att allt går att öppna med en gaffel nu för tiden, kylskåpet, bilen och även ytterdörren har fått sig en svängom med gaffeln av ren vana.

Nu måste jag pallra mig ut med hundarna, ha de bra.