Festen igår, Chris Daughtry och SIF-kamp

0kommentarer

Avslutningsfesten var som en liten nobelmiddag ungefär. Alla satt vid vackert utsmyckade långbord, några åttor sprang runt och serverade maten, festfixarna satt vid ett eget bord längst fram och agerade toastmasters. De berättade när det var dags för tal och sånt. Gick tipspromenad också, frågorna kunde man bara gissa på, dom kunde vara såhär "Vem är snabbast?" och då kunde man ju bara gissa för man visste ju inte på vad personen skulle vara snabbast på. Svarsalternativen var bara lärare. Senare på kvällen hade vi tävlingar för att avgöra vad som var rätt svar. På frågan"Vem är snabbast" fick lärarna(som var svarsalternativ) spika i en spik i en bräda på kortast tid.


Såg nu på mtv att Chris Daughtry har kommit ut med en låt, googlade honom och såg att han har gjort en massa låtar efter American Idol karriären. Hur har jag kunnat missa det? Har en personlig favorit redan, It´s not over. Ska lyssna på alla nångång.

Nu ska jag göra mig iordning, ska ha SIF-kamp idag och då ska vi ha tröjorna på oss så att alla kan skriva på dom. Måste leta upp en penna nu kom jag på.

Kommentera

Publiceras ej